Fokus na utakmici

Gattuso blokirao sastanak igrača s predsjednikom

Talijanski trener odbio je sastanak igrača s predsjednikom samo jer je htio da igrači ostanu maksimalno fokusirani na derbi s Dinamom na Maksimiru.
Sport / Nogomet | 12. 09. 2024. u 21:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Smjena sportskog direktora Nikole Kalinića najnovija je afera koja trese splitski Hajduk ovog ljeta.

Sad već bivši sportski direktor Hajduka pričao je na konferenciji za medije u srijedu kako su odnosi u klubu ozbiljno narušeni te da predsjednik Ivan Bilić ne razgovara s trenerom prve momčadi Gennarom Gattusom.

Bilić je to negirao na svojoj presici, koju je održao par sati nakon Kalinića. Između te dvije presice Bilić je zatražio sastanak s igračima i Gattusom. Kako je Indexu potvrđeno, talijanski trener odbio je taj sastanak samo jer je htio da igrači ostanu maksimalno fokusirani na derbi s Dinamom na Maksimiru, koji je na rasporedu u petak u 20 sati.

Prvi derbi sezone od velike je važnosti za obje momčadi. Dinamo pobjedom može pobjeći Hajduku na pet bodova prednosti, dok bi Hajduk s tri boda prestigao Dinamo i učinio borbu za naslov prvaka zanimljivom.

Nakon Kalinićeve smjene nagađalo se da bi otkaz mogao dobiti i Gattuso, kojeg je Kalinić i doveo u klub. No Ivan Bilić rekao je da se to, bar zasad, neće dogoditi. "Trener i stručni stožer ostaju dok budu ispunjavali obaveze iz ugovora", rekao je Bilić.

Također, predsjednik Hajduka naglasio je da igrači i trener imaju maksimalnu podršku uprave. Nikola Kalinić optužio ga je i da je rekao da su kapetani Lovre Kalinić i Marko Livaja najveći problem u klubu, što je Bilić također negirao na konferenciji za medije.

Kopirati
Drag cursor here to close