Mladi 'Plemići'

Gdje su juniori HŠK Zrinjski nastavili karijeru

Tako su, nakon što su prerasli juniorski uzrast, za prvi tim HŠK Zrinjski potpisali Ivan Vrankić, i golman Anis Sefo, s tim da su i Vrankić i Sefo trenutno na posudbama u drugim klubovima.
Sport / Nogomet | 18. 10. 2022. u 16:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su prerasli juniorski uzrast, od četrnaest igrača HŠK Zrinjski Mostar, njih dvojica su potpisali profesionalne ugovore sa prvim timom, dok ih je dvanaestorica potražila svoju šansu drugim klubovima, ili su još uvijek bez kluba.

Tako su, nakon što su prerasli juniorski uzrast, za prvi tim HŠK Zrinjski potpisali Ivan Vrankić, i golman Anis Sefo, s tim da su i Vrankić i Sefo trenutno na posudbama u drugim klubovima.

Dvanaestorica preostalih igrača su karijere nastavili u drugim klubovima, pa su tako golman Ante Bačić, Mateo Kolobara, i Filip Pandža u hrvatskom klubu Neretvanac iz Opuzena.

Franjo Vrljić trenutno je u hrvatskom klubu Kamen Ivanbegovina, dok je Matej Šakota ostvario transfer u Dinamo iz Zagreba.

Sandro Stanić karijeru nastavlja u hrvatskom klubu Zmaj Makarska, a Filip Musa u hrvatskom klubu Jadran Luka Ploče.

Mladen Blažević pojačao je redove premijerligaša, NK Široki Brijeg, a Dino Elkaz nastavio je u prvoligašu Zvijezdi iz Gradačca.

Mirza Begluk u drugoligašu Bjelopoljcu iz Bijelog Polja, a Boris Zovko branit će boje drugoligaša Branitelja, a Martin Bošković trenutno je bez angažmana, pišu sportskevijesti.com.

Podsjetimo, juniorska ekipa HŠK Zrinjski prošle godine završila je na drugom mjestu iza banjalučkog Borca sa četiri boda manje, a u sezoni su postigli najveći broj pogodaka (65).

Kopirati
Drag cursor here to close