Reprezentacija

Gilli: Ne mogu vjerovati da sam onako reagirao

Sport / Nogomet | 11. 06. 2017. u 10:14 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stephane Gilli je zauzeo središnje mjesto u završnom činu cirkusa od duela BiH i Grčke, no daleko od toga da je bio ponosan na ono što je napravio.

A Baždarevićev pomoćnik je, podsjećamo, nokautirao Grka Giannisa Gianniotasa nakon remija bez golova na Bilinom polju. 

"Ja sam 30 godina u nogometu, kao igrač i kao trener. Volim teren i poštujem svakoga. Na kraju utakmice sam uočio puno napetosti između igrača i pokušao sam smiriti situaciju. Pregledao sam snimak više puta od jutra i ne mogu vjerovati da sam onako reagirao", izjavio je Francuz za grčki portal Sports.ert.gr. 


Usput je prokomentirao i ponašanje Gianniotasa...

"Bio je najagresivniji. Pokušao sam ga smiriti, ali on se nastavio agresivno ponašati pa se dogodilo to što se dogodilo. Zaista žalim zbog svega što se dogodilo, želim brz oporavak grčkom igraču. Ne zaboravite da su i dva naša nogometaša napustila teren zbog ozljede.”

“Volio bih da sam se stigao izvinuti. U suradnji sa svojim Savezom nastojat ću riješiti problem. Ja sam odgovoran i ne bježim od toga, ali imajte na umu da smo u toku utakmice izgubili dva igrača zbog ozljede. Iskreno, osjećam se jako loše. Nisam spavao nikako. Još ne mogu vjerovati da se to dogodilo, a dogodilo se",  zaključio je Gilli.



 

Kopirati
Drag cursor here to close