Tek je počelo...

Golman Širokog Brijega izbjegao baklju pa dobio žuti

Golman Širokog Brijega Renato Josipović je u posljednjem trenutku se izvukao nakon čega je krenuo da se skloni s mjesta jer je okrenut leđima i teško može vidjeti što se događa. Kada je to uradio, sudac Kazlagić je pokazao žuti karton Josipoviću.
Sport / Nogomet | 25. 02. 2023. u 01:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vratila se Premijer liga BiH u pravom smislu riječi. I već u prvoj utakmici smo vidjeli sve ono što krasi nogometne terene na ovim prostorima. Srećom na kraju je sve prošlo bez težih posljedica iako se vrlo lako moglo dogoditi suprotno. Da je recimo bačena baklja pogodila golmana Širokog Brijega na Gradskom stadionu u Banja Luci.

Sredinom drugog poluvremena s tribine gdje se nalaze "Lešinari", najvatreniji "navijači" Borca doletjela je baklja u teren. Golman Širokog Brijega Renato Josipović se u posljednjem trenutku izvukao nakon čega je krenuo da se skloni s mjesta jer je okrenut leđima i teško može vidjeti što se događa.

Kada je to uradio, sudac Kazlagić je pokazao žuti karton Josipoviću. Zbog čega zna samo on. Nezvanično, zbog toga što je golman gostiju revoltiran ispucao loptu prema tribini. Inače, Borac je do tri boda došao u 94. minuti, a utakmicu su obilježili navijači domaćeg sastava koji su istakli transparent podrške Rusiji.

Kopirati
Drag cursor here to close