neretvanac - mostar 3:1

HNK Mostar odigrao prvu međunarodnu utakmicu

Sport / Nogomet | 31. 01. 2016. u 11:50 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši HNK Mostar odigrali su prvu međunarodnu prijateljsku utakmicu. U Opuzenu su nogometaši ovog novog županijskog ligaša igrali s jesenskim prvakom 3. HNL, Neretvancem iz Opuzena koji je slavio s 3:1.

Protivnik ekipi Gorana Prolete bila je ekipa legendarnog nogometaša Neretvanca Seje Rebca HNK Mostar. Neretvanac je poveo rano pogotkom Maria Marića u 4.minuti, a na 2:0 povisio je Šoše koji je odlično reagirao na odbijanac od vratnice.

Na poluvrijeme se otišlo rezultatom 2:0, ali odmah u nastavku nakon opravdano dosuđenog kaznenog udarca Stipe Glasović je hladnokrvan za povećanje vodstva na 3:0. Počasni pogodak za goste postigao je Dragan Marić u 68. minuti.

HNK „MOSTAR“: Gabrić, Lekaj,Šunjić, Đurasović, Mišić, Ništović, Golemac, Duraković, Grozdanić, Krtalić, Seldarik i Marić, dok su svoj nastup zabilježili i Milović, Perić, Bulić, Knezović, Vejzović, Bokšić, Futač i .Beriša
NK „NERETVANAC“: Šušak, Granić, Paponja, Glasović, Čolak, Medak, Lončar, Mihaljević, S.Glasović, Šoše i Marić, a svoj nastup su zabilježili i Lekaj, Barbir, Dabelić, Marević, Babić, Utovac i Batinović.
Kopirati
Drag cursor here to close