Teško do drugog mjesta

Hrvatska na startu Svjetskog prvenstva izgubila od Tajlanda

Posao reprezentaciji Hrvatske je otežao Jungwongsuk golom za 0:2. Sekulić je uspio smanjiti na 1:2, ali je Hrvatska izgubila.
Sport / Nogomet | 14. 09. 2024. u 17:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve je počelo još 1989. godine, još uvijek tada kao velika nepoznanica za većinu ljubitelja malog nogometa. Igralo se u Hong Kongu, Gvatemali, Tajvanu, Tajlandu, stiglo se do Uzbekistana koji je domaćin 10. po redu Svjetskog prvenstva u futsalu.

Naslov prvaka brani Portugal kao jedna od sedam europskih selekcija na ovom turniru. Drugi put u svojoj povijesti na završnom turniru nastupa i reprezentacija Hrvatske koja se nalazi u skupini B uz Brazil, Tajland i Kubu. Iz šest skupina po dvije reprezentacije će ići u nokaut fazu i četiri najbolje trećeplasirane.

Na startu turnira Hrvatska je poražena od Tajlanda 1:2. Hrvatska je imala nekoliko situacija da dođe do prednosti, ali je onda Jelovčić izgubio loptu, dodao je loptu u noge Phalaphrueku ovaj kombinira sa Osamanmusom, najvećom zvijezdom ove selekcije koji pogađa za 0:1. U posljednjih pet minuta prvog poluvremena golman Tajlanda Senbat je imao nekoliko sjajnih intervencija.

Posao reprezentaciji Hrvatske je otežao Jungwongsuk golom za 0:2. Sekulić je uspio smanjiti na 1:2, ali je Hrvatska izgubila. U drugom kolu Hrvatska će igrati protiv Brazila i nakon današnjeg poraza će teško do drugog mjesta u skupini.

 
Kopirati
Drag cursor here to close