Premiership

Ibra: Moramo se naviknuti na pobjeđivanje jer je mentalni faktor jako važan!

Sport / Nogomet | 20. 08. 2016. u 06:20 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manchester United je u drugom kolu nove sezone Premiershipa ostvario i drugu pobjedu.

Na Old Traffordu pao je Southampton 2:0, a oba gola zabio je Zlatan Ibrahimović.

"Sretni smo zbog tri boda i zbog debija Paula Pogbe. On se mora smjestiti tu uz nas, a sve ostalo će doći samo od sebe. Ja sam također novi u momčadi. Paul se vratio kući, ali se svejedno mora upoznavati sa suigračima. Ima tu puno sitnica koje su važne i nas dvojica ih moramo pohvatati, na terenu, ali i izvan njega. Tu su i Eric Bailly i Henrik Mhitarijan. Puno je tog novog i sad svi zajedno to moramo slagati", pojasnio je Ibrahimović za Goal.com.

Pogba je konačno debitirao u dresu Uniteda.

"Sjajno! Pobijedili smo u mom debiju. Jako sam sretan. Vratio sam se kući i nadam se da možemo nastaviti pobjeđivati. Moramo biti sve bolji i bolji. Osobno se osjećam vrlo dobro. Malo sam pao pred kraj, ali noge su izdržale, mogu nastaviti", rekao je Pogba.

Zadovoljan je bio i Jose Mourinho.

"Jako sam srtetan. Svjestan sam kako još uvijek ne možemo svih 90 minuta igrati onako kako bi htjeli. Tu konzistentnost je trenutno nemoguće imati, ali večeras smo, i to u duljim razdobljima, ofenzivno igrali onako kako želimo igrati. Stvarali smo prilike, zabijali smo golove, a i u obrani smo bili jako dobri velikim dijelom utakmice. Bili smo jako čvrsti i branili se s desetoricom, a ne šestoricom, sedmoricom ili osmoricom. Jako sam zadovoljan svojim gračima na kolektivnom trudu, a navijači su bili nevjerojatni, apsolutno nevjerojatni. Ako ćemo kao momčad iz tjedna u tjedan rasti uz ovakvu potporu, onda svakako možemo biti sretni."

Kopirati
Drag cursor here to close