Pet komada u Konjicu

Igman svladao GOŠK za četvrtu uzastopnu pobjedu

Sport / Nogomet | 29. 09. 2024. u 14:50 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 

Konjički Igman došao je do četvrte pobjede u nizu kojom je došao u gornji dio ljestvice. Igman je u Konjicu svladao GOŠK s 3:2 i tako ga ostavio na dnu ljestvice.

U fantastičnoj utakmici po groznom terenu četiri gola pala su u prvom poluvremenu. Igman je poveo u 10. minuti i to na vrlo lijep način. Aldin Mešić poslao je povratnu loptu s desne strane, a dočekao ju je Elvedin Herić koji postiže fantastičan pogodak za vodstvo domaćih. 

Ipak, GOŠK je izjednačio vrlo brzo. Faruk Gogić je nesebično uposlio Ivana Novakovića kojemu nije bilo teško pogoditi za 1:1. Nešto više od pet minuta kasnije pao je i treći gol. Ubačenu loptu sa strane nakratko je izbacio Šuta, a na nju je natrčao Herić koji postiže svoj drugi pogodak na utakmici.

Pred kraj poluvremena vidjeli smo i četvrti gol. Napadač Igmana Mirsad Ramić ozlijedio se i morao je izaći iz igre, a u trenucima kada su domaći bili s igračem manje gosti su to odmah iskoristili. Buturović je izgubio loptu, Hamza Ljukovac je dodao do Martina Šrolera koji pogađa za 2:2.

Afrikanac Junior Tallo, koji je ušao umjesto Ramića, dovodi Igman u vodstvo u 65. minuti. Bila je to lijepa akcija Šehića i Hebibovića koju je završio napadač iz Obale Bjelokosti za pobjedu Igmana. 


Standings provided by Sofascore
Kopirati
Drag cursor here to close