Prekinuta utakmica

Igračice fizički napale sutkinju na utakmici između Mladosti i Mostara

Sport / Nogomet | 25. 04. 2016. u 15:26 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na ženskoj nogometnoj utakmici između ŽNK Mladost Nević Polje i ŽFK Mostar u okviru Premijer lige BiH - liga za opstanak za žene došlo je do incidenta nakon kojeg je susret prekinut.

Naime, nogometašice Mladosti su fizički napale glavnu sutkinju Merimu Čelik, nezadovoljne njenim suđenjem. Utakmica je prekinuta pri rezultatu 3:6 za gostujuću ekipu iz Mostara.

Sejdo Zukanović, predsjednik Natjecateljskog povjerenstva NS BiH, potvrdio je za N1 da se incident dogodio.

"Incident se dogodio, a Odbor za natjecanje je odlučio prekinutu utakmicu registrirati rezultatom iz 85. minute, kada je meč prekinut, 3:6 za goste. Cjelokupan materijal o fizičkom napadu igračica domaćih proslijeđen je Disciplinskom povjerenstvo koje će u skladu s propisima i disciplinskim pravilnikom donijeti odluke'', rekao je Zukanović.

Dodao je da je delegat opisao incident u izvještaju te da će kompletan slučaj biti na postupku Disciplinskog povjerenstva.

"Jasan je disciplinski pravilnik kada je u pitanju fizički napad, ali to je stvar drugog povjerenstva", dodao je Zukanović.

Goran Kosorić, predsjednik Disciplinskog povjerenstva NS BiH, nije želio komentirati incident jer, kako je kazao, još uvijek nije dobio predmet i nije pročitao izvještaj sa utakmice.

Direktor odbora za natjecanje NS BiH, Elmir Pilav, odbacio je informacije da je sutkinja brutalno pretučena.

"Sutkinja nije pretučena, već je fizički napadnuta u pokušaju da se izgura sa terena. Ona je napustila stadion bez tjelesnih ozlijeda i većih problema", rekao je Pilav.

ŽFK Mladost N.P. u Ligi za opstanak je pretposljednja ekipa na ljestvici sa 13 bodova, dok je ŽFK Mostar posljednjeplasirana ekipa sa dva boda manje.

Kopirati
Drag cursor here to close