Kompletiran igrački kadar

Ivan Šarić novi igrač Veleža

Nakon uspješne sezone u Radomlju vraća se u Hajduk s kojim u sezoni 2022/23 osvaja Kup Hrvatske. Godinu dana kasnije ponovo je u Sloveniji, ovaj put u ekipi Mure gdje provodi narednu sezonu i pol.
Sport / Nogomet | 05. 08. 2024. u 17:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Narednog vikenda nogometaši Veleža ostvaraju prvenstvenu sezonu. Susret protiv Borca je prolongiran zbog nastupa prvaka BiH u drugom pretkolu Lige prvaka, pa će Rođeni prvu utakmicu odigrati  protiv Željezničara na domaćem terenu. Iako su se spominjala imena igrača kao što su Haris Vučkić ili Marko Đira, na kraju je ugovor potpisan s Ivanom Šarićem koji u Mostar stiže iz ekipe Mure.

Svoju karijeru započeo je u matičnom Hajduku gdje je prošao sve omladinske kategorije Akademije tima iz Splita. Prvi ugovor je potpisao za prvu ekipu Hajduka 2021.godine, nakon čega odlazi na posudbu u slovenski NK Radomlje, gdje ga je trenirao bosanskohercegovački trener Nermin Bašić. Upravo odlazak u ovaj slovenski tim za Šarića se pokazao kao pravi potez, s obzirom na to da je u narednoj sezoni vrlo brzo izborio status standardnog prvotimaca, odigravši 36 mečeva, te zabilježivši učinak od 7 golova i 5 asistencija.

Nakon uspješne sezone u Radomlju vraća se u Hajduk s kojim u sezoni 2022/23 osvaja Kup Hrvatske. Godinu dana kasnije ponovo je u  Sloveniji, ovaj put u ekipi Mure gdje provodi narednu sezonu i pol. Po vokaciji je lijevo krilo iako može igrati desno, čak u vrhu napada. Podsjećamo, nakon dolaska trenera Čanadija i debakla u Andori, Velež je napravio određene promjene u igračkom kadru. Ekipu su napustili Nermin Haskić, Omar Pršeš i Asmir Suljić, dok su nakon tog ugovore potpisali Adi Mehremić, Zurab Museliani i na kraju danas Šarić.

Kopirati
Drag cursor here to close