Dobar odnos trenera

Jakirović se oglasio nakon što mu je Bjelica posvetio bod

"Čestitam Jakiru, žao mi je što nismo pobijedili da mu posvetim pobjedu. Ako to nešto znači, posvetit ću mu bod", kazao je Bjelica.
Sport / Nogomet | 03. 10. 2024. u 14:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nenad Bjelica posložio je Dinamovu ekipu i malo je nedostajalo da dođe do velike pobjede nad Monacom. Bila je to Dinamova jubilarna 50. utakmica u Ligi prvaka i samo su nesreća i neopreznost spriječile i sedmu pobjedu.

Bjelica je impresionirao potezom kada je, unatoč propuštenoj pobjedi, čestitao kolegi kojeg je nedavno naslijedio, prenosi N1.

Sergej Jakirovi dobio je otkaz nakon što je u prvom kolu Lige prvaka protiv Bayerna doživio katastrofalan poraz od 9:2, što je postao najteži poraz u povijesti Dinama.

Nakon remija protiv Monaca, stručni komentator Tomislav Ivković upitao je Bjelicu ima li njegov prethodnik Jakirović zasluge za rezultat.

Bjelica, povratnik na Dinamovu klupu, odgovorio je: "Najveće zasluge su njegove. On je pripremao, birao i trenirao ovu ekipu. Ja ne bih mogao voditi igrače bez njega".

"Čestitam Jakiru, žao mi je što nismo pobijedili da mu posvetim pobjedu. Ako to nešto znači, posvetit ću mu bod. Kad nasljeđujete jednog trenera, naslijedite i njegov rad ili nerad. Jakirović može biti ponosan na sve što je ostvario i na stanje u kakvom je ostavio momčad. Uveo je klub u Ligu prvaka, osvojio duplu krunu, bolje ne može, a da dođe do pada, to je normalno, mi treneri to najbolje znamo.

Ova momčad nije izgubila ni karakter ni kvalitetu ni strukturu, privilegiran sam što treniram ove igrače. Komplimenti mom kolegi Jakiroviću i svima koji su sastavili i trenirali ovu momčad. Ja sad kupim kajmak, uživam plodove rada prije mene, tako je to kada dođete kad sezona već traje"

Nedugo nakon toga, Jakirović je javno odgovorio Bjelici putem Instagrama.

Objavio je dva storyja – u prvom je podijelio Bjeličin citat, a u drugom je stavio tri emotikona pljeskanja te označio profil novog Dinamova trenera.

Njihov dobar odnos kroz karijeru time je dodatno potvrđen.

Kopirati
Drag cursor here to close