Rekordna jesen

Jakirović: Totalni reset nam se isplatio

Momcima svaka čast, dobro rade i izgradili smo dobru atmosferu. Maksimalno se radi i nije bilo nikakvog neprimjerenog ponašanja, koje može da se dešava kada neko nije zadovoljan minutažom", naglasio je Jakirović.
Sport / Nogomet | 04. 12. 2021. u 00:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon 19 odigranih kola prošle polusezone Zrinjski imao 32 boda na svom kontu. Sezonu prije jedan manje. Na kraju prošle 59 ili samo jedanaest više nego što su osvojili ove jeseni. Jeseni koja osim naslova jesenjeg prvaka nije zvanično donijela ništa drugo, ali će opet biti zapisana posebnim slovima i brojevima što se tiče mostarske momčadi. Jer onako kako je Zrinjski dominirao ove jeseni teško se možemo sjetiti da je bilo koja druga momčad u istom razdoblju nešto slično napravila kada su u pitanju premijerligaški tereni u BiH.

 "Ovakav ishod nisam mogao da zamislim, na početku je bilo teško. Naravno da sam došao da radim maksimalno i profesionalno u interesu kluba. Prošlog proljeća smo možda imali malo i peha, s obzirom na to da smo uzeli 27 bodova iz 14 kola, a nismo izborili Europu, napravili smo tada totalni "reset" i na kraju se ispostavilo da nismo pogriješili.Ne znam koju bih utakmicu izdvojio. Momcima svaka čast, dobro rade i izgradili smo dobru atmosferu. Maksimalno se radi i nije bilo nikakvog neprimjerenog ponašanja, koje može da se dešava kada neko nije zadovoljan minutažom. Mislim da smo odigrali, kao i cijelu polusezonu, na visokom nivou, dobro se prezentirali i upisali tri boda. Ostvarili smo devetu pobjedu u nizu, ispisali povijest s 48 bodova i sada idemo na zasluženu pauzu" istakao je nakon utakmice protiv Leotara, Sergej Jakirović.

Pauzu koja bi prema najavama mogla potrajati tamo negdje sve druge polovine siječnja. Zrinjski je napravio strašno puno u jesenjem dijelu i vrlo lako bi se moglo dogoditi da sve ovo ostvareno ove jeseni bude ili dovoljno ili presudno u borbi za naslov. Proljeća na nogometnim terenima u BiH znaju biti burna, nemirna, ali Zrinjski je čvrsto u svom kolosijeku i teško kako sada stvari stoje može iskočiti.

 

Kopirati
Drag cursor here to close