Bilo je za moždanog udara

Jürgen Klopp otkrio kojeg igrača ne voli i zašto

Jürgen Klopp, trener Liverpoola na odlasku, otkrio je ime jednog igrača koji mu neće ostati u dobrom sjećanju, a radi se Jamesu Maddisonu, tada igraču Leicestera.
Sport / Nogomet | 17. 05. 2024. u 14:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju će era Jürgena Kloppa na Anfieldu završiti utakmicom Liverpoola protiv Wolverhamptona.

Njemački stručnjak proveo je na Anfieldu devet godina, obilježenih velikim uspjesima: sedam trofeja, uključujući prvi ligaški naslov nakon 30 godina i šesti naslov Lige prvaka.

Međutim, bilo je i mnogo promašaja, razočarenja i situacija koje nikada neće zaboraviti.

"Nemam problema s njim..."

Utrka za naslov Premier lige 2019. godine ostat će najbolnija, ne samo za navijače Liverpoola već i za njihova trenera. Vincent Kompany postigao je pogodak iz daljine protiv Leicestera, čime je Manchester City praktički osigurao naslov ispred Redsa.

Te godine City je nadvisio Liverpool za samo jedan bod, a Klopp je sada priznao da i dalje zamjera Jamesu Maddisonu što nije blokirao Vincenta Kompanyja.

"U trenutku kada je Vincent Kompany udario loptu bio sam stvarno sretan što nisam dobio moždani udar jer je tako to izgledalo", kazao je Klopp za Redmen TV. 

"Točno se sjećam kako sam ležao na kauču i mislio 'Maddison, blokiraj ga, zatvori ga'. Otad ne volim Maddisona. Bio sam ljut na Brendana (Rodgersa) tog dana jer je trebao izvaditi Maddisona, bio je umoran. Leicester je odigrao jako dobro prvo poluvrijeme, nakon toga su trebali postići gol."

"Osobna stvar, ali kad ga vidim"...

"To je samo osobna stvar, nemam problema s njim, ali kad ga vidim, to je... i sada sam ga ponovno vidio prošlog vikenda", kazao je Klopp, prenosi Gol.hr.

Klopp se posljednji put susreo s Maddisonom u Liverpoolovoj pobjedi 4:2 nad Tottenhamom u svibnju.

Maddison je prošle godine pristupio Spusrsima za koje je u aktualnoj sezoni ubilježio 27 nastupa, uz četiri pogotka. Ima i šest nastupa za nacionalni tim Engleske, a s Leicesterom je osvajao FA Cup i FA Community Shield (2021.).

Proslavljeni njemački 56-godišnji trener će na kraju sezone napustiti Liverpool, a očekuje se da će klub uskoro imenovati menadžera Feyenoorda Arnea Slota kao njegova nasljednika. 

Kopirati
Drag cursor here to close