Prvi poraz Milana

Juventus s 3:1 srušio Milan na njegovom stadionu

U derbiju 16. kola talijanskog nogometnog prvenstva branitelj naslova Juventus svladao je kao gost vodeći Milan sa 3:1 nanijevši tako Rossonerima prvi prvenstveni poraz ove sezone.
Sport / Nogomet | 06. 01. 2021. u 22:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Milan je nakon poraza Intera od Samdorije (1:2) bio u prilici odvojiti se na tabeli u slučaju da svlada Juventus, ali Stara dama je pomrsila račune Rossonerima.

Juventus je u okviru 16. kola Serie A  kao gost svladao vodeći Milan sa 3:1 (1:1) nanijevši domaćinu prvi prvenstveni poraz ove sezone.

Junak pobjede “crno-bijelih” bio je Federico Chiesa koji je postigao dva pogotka, prvoga za 1:0 u 18. minuti, a drugoga u 62. za prednost svje momčadi od 2:1, a u oba navrata asistirao mu je Dybala.

U međuvremenu je Calabria u 41. minuti poravnao na 1:1. Pobjedu Juventusa potvrdio je McKennie golom za konačnih 3:1 u 76. minuti.

Momčad Milana  ostala je na 37 bodova, jednim više od drugog Intera, dok je Juventus ovom pobjedom skočio na četvrto mjesto sa 30 bodova i utakmicom manje od vodećeg dvojca.

Ranije je Napoli na svome terenu nenadano izgubio od Spezije 1:2. 

Očekivalo se da će Napoli protiv slabašne Spezije imati lagan zadatak, ali joj je na koncu prepustio sva tri boda.

Momčad Gennara Gattusa čak je povela nakon što je Petagna zabio u 58. minuti. Ipak, samo deset minuta kasnije, Nzola je iz kaznenog udarca utakmicu vratio u egal.

Speziji, očito, posao nije otežao ni crveni karton za Ismajlija koji je zbog udaranja laktom dobio drugi žuti u 77. minuti utakmice, budući da je pet minuta kasnije Pobega bio strijelac za konačnih 2:1.  

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close