Pecara

Kapetan Borca: Pobjeda za našu nastradalu braću na Kosovu

Zbog svega onoga što se izdogađalo na Kosovu proteklih dana. nogometaši Borca izašli su na teren noseći crne trake oko ruke.
Sport / Nogomet | 28. 09. 2023. u 09:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srđan Grahovac, kapetan Borca, pobjedu Banjalučana na Pecari protiv Širokog Brijega posvetio je "nastradaloj braći na Kosovu".
 
Borac je na Pecari pobijedio rezultatom 0:2 pogotcima Hrelje i Lukića, i izdvojio se na vrhu tabele Premijer lige Bosne i Hercegovine.
 
Zbog dana žalosti u ovom bh. entitetu, zbog svega onoga što se izdogađalo na Kosovu proteklih dana. nogometaši Borca izašli su na teren noseći crne trake oko ruke, prenosi N1.
 
"Znali smo što nas čeka, prava derbi utakmica, za prvo mjesto Znali smo što nam je za činiti. Na vrijeme smo zabili golove, odlično smo stajali na terenu. Vidjelo se da dišemo kao jedan. Momci su izgarali jedan za drugog, to nam se vratilo ovom pobjedom i sad smo na prvom mjestu. Borac je tamo gdje svi želimo da budemo. Prvenstvo je dugo, uhvatili smo pozitivan niz i mislim da se dižemo iz utakmice u utakmicu", rekao je bivši reprezentativac BiH, pa zaključio:
 
"Iskoristio bih priliku da pobjedu posvetimo našoj nastradaloj braći na Kosovu. Naše misli i osjećanja su uz njihove obitelji."
 
Podsjećamo, na sjeveru Kosova prije tri dana naoružana grupa osoba srpske nacionalnosti napala kosovsku policiju, tom prilikom ubijena su najmanje tri napadača, a privedeno je još šest osoba.

Kopirati
Drag cursor here to close