Juniorska reprezentacija BiH

Karačić: Protiv Andore zahtjevna utakmica, ne sumnjam u momke

Reprezentacija BiH nakon dva kola zauzima drugo mjesto i za plasman u elitnu rundu kvalifikacija dovoljan joj je i remi protiv Andore
Sport / Nogomet | 13. 11. 2017. u 16:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Juniorska nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine spremna dočekuje utakmicu s Andorom u utorak, u okviru trećeg kola kvalifikacijskog turnira za EP.

Mladi bh. nogometaši apsolutni su favoriti, ali izbornik Toni Karačić smatra da pred ekipom nije lak zadatak.

''Ovo će biti najzahtjevnija utakmica za nas. Oni igraju jako u defanzivnom bloku na svojoj polovici terena. Organizirano se brane i maksimalno se moramo pripremiti za to. Ipak, mi ćemo se najviše pitati u ovom susretu. Uz ozbiljan pristup i s posjedom lopte doći ćemo u situaciju postići pogodak. Ne sumnjam da će momci još jednom povrditi kvalitetu'', rekao je Karačić.

Imad Rondić je protiv Francuske ušao u igru u drugom poluvremenu i tako ubilježio prvi nastup za U-19 reprezentaciju u jednom službenom susretu.

''Neopisiv je osjećaj zaigrati u dresu svoje države, naročito u tako jakom susretu s Francuskom. Žao mi je što na kraju nismo ostvarili bolji rezultat jer nismo zaslužili izgubiti'', dodao je Rondić.

Očekuje pozitivan rezultat protiv Andore i smatra da se radi o važnoj utakmici.

''Ne smijemo se opustiti. Moramo igrati čvrsto, kao u drugom poluvremenu protiv Francuske i vjerujem da ćemo ostvariti dobar rezultat i plasirati se u elitni krug kvalifikacija'', istaknuo je Rondić, priopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

Utakmica Andora - BiH na programu je u utorak u 13.00 sati u Ugljeviku, dok će se u isto vrijeme u Etno selu Stanišići sastati Francuska i Gruzija.

Reprezentacija BiH nakon dva kola zauzima drugo mjesto i za plasman u elitnu rundu kvalifikacija dovoljan joj je i remi protiv Andore.

Kopirati
Drag cursor here to close