Pred današnji susret

Klafurić: Posušje je ekipa koja jako teško prima golove

"Oni su ekipa s najmanje primljenih golova ovog proljeća, jako teško primaju golove, vrlo su disciplinirani, odgovorni", naglasio je Klafurić.
Sport / Nogomet | 03. 05. 2024. u 11:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Do kraja aktualne sezone u Premijer ligi BiH ostala su još četiri kola. Kako sada stvar stoje i prije posljednjeg kola će vrlo vjerojatno sve biti poznato.

Što se tiče ekipe Veleža, veliki dio posla ja obavljen, Rođeni imaju četiri boda više od Sarajeva i drže čvrsto treće mjesto. Eventualnim trijumfom protiv Posušja u večerašnjem susretu, izlazak na europsku scenu bi praktički bio potvrđen.

Zato predstojeći duel ima svoju težinu. Gosti uz Posušja su napravili korak unazad porazom u prošlom kolu, ali su u proljetnom dijelu sezonu potvrdili kako se radi o kvalitetnoj ekipi. Koju su rijetki uspjeli nadigrati.

"Posušje igra jako dobro, posebno u posljednje vrijeme, što za mene nije iznenađenje s obzirom na igrače i kvalitetu koju oni posjeduju. Mislim da su oni čak bili podbacili u jesenjem dijelu sezone, u ovom proljetnom dijelu to izgleda puno bolje. Oni su ekipa s najmanje primljenih golova ovog proljeća, jako teško primaju golove, vrlo su disciplinirani, odgovorni", naglasio je Klafurić i dodao

"Međutim, mi isto imamo svoje kvalitete, igramo nogomet koji je prepoznatljiv. Igramo na svom terenu i mi idemo da upišemo novu pobjedu pred svojim navijačima. Imamo određenih problema s ozljedama igračima, ali mi nemamo najboljih jedanaest, ili prvih jedanaest. Mi vjerujemo u svakog našeg igrača koji je u rosteru. Ozljede, kartoni su dio nogometa. Zato vjerujemo u svakog igrača koji je u tom trenutku na raspolaganju", rekao je u najavi utakmice Dean Klafurić.

Utakmica između Veleža i Posušja igra se od 18 sati. Ove sezone su jedni i drugi ostvarili po pobjedu. Velež je slavio 2:1, ekipa Posušja u posljednjem duelu 1:0.

Kopirati
Drag cursor here to close