Osam gostujućih pobjeda u nizu

Klopp rekorder

Lijepo je, ali htjeli smo više. Kada su zabili, dobili smo otvoreniju utakmicu, ali njihov golman je možda bio najbolji igrač utakmice" istakao je Klopp.
Sport / Nogomet | 06. 04. 2022. u 09:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Liverpool je opravdao očekivanja i već je nakon prve utakmice u Lisabonu skoro osigurao ulazak u polufinale Lige prvaka. Istovremeno, njihov trener Jürgen Klopp je opet ispisao neke važne stranice u povijesti kluba. On je postao prvi trener Liverpoola koji je ostvario osam gostujućih pobjeda.

Priča je počela u Londonu protiv Arsenala, nastavila se protiv Crystal Palaca, Burnleya, Intera, Brightona, još jednom Arsenala, Nottingham Foresta i sada Benfice. Ovdje svakako trebamo dodati i finale Lige kupa u kojem je Liverpool slavio nakon jedanesteraca kontra Chelsea na Wembleyu.

"Obično u ovakvim situacijama zabijemo više golova, ali ovaj put nismo, najviše zbog vratara i na tome mu čestitam. To je uglavnom priča o ovoj utakmici. Možda smo mogli zabiti u posljednjoj minuti, 4:1 bi bio jako dobar rezultat, ali nismo u zemlji snova. Znamo dovoljno o njima, pobijedili su Ajax i potpuno smo svjesni njihove kvalitete. Očekuje nas još jedna lijepa utakmica i bit ćemo spremni.enfica se borila za život, možda smo im dali malo više prostora nego što su trebali, ali zaslužili su gol koji su dali, iako smo se mogli bolje braniti. Imali su nekoliko kontranapada, nije lako držati loptu cijelo vrijeme, a morate dozirati rizik jer imaju jako dobre igrače. Bila je to jako teška utakmica, kako sam i očekivao, bilo je navijača i znali smo da 2:0 ništa ne znači. Lijepo je, ali htjeli smo više. Kada su zabili, dobili smo otvoreniju utakmicu, ali njihov golman je možda bio najbolji igrač utakmice" istakao je Klopp.

Kopirati
Drag cursor here to close