Dva boda od devet

Klopp: Zabrinut sam

"Zabrinut sam zbog naše situacije, ali to je tako. Bilo nam je jasno što će United učiniti. Jesu li na početku bili agresivniji od nas? Vjerojatno da", reći će Klopp.
Sport / Nogomet | 23. 08. 2022. u 09:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Početak sezone u Premiershipu nidu za sada izuzetno zanimljivu priču. Manchester United je nakon dva vezana poraza, uspio osvojiti prva tri boda i to pobjedom nad Liverpoolom 2:1, koji sada ostaje na samo dva boda iz tri utakmice.

I dok navijači Uniteda koliko toliko mogu biti mirniji nakon slavlja u velikom derbiju, u redovima Redsa je sigurno situacija nešto drugačija. Priznao je to nakon utakmice Jürgen Klopp koji smatra da je njegova momčad čak trebala pobijediti.

"Trebali smo pobijediti u ovoj utakmici, znam da zvuči smiješno, ali ja sam to tako vidio. Zabrinut sam zbog naše situacije, ali to je tako. Bilo nam je jasno što će United učiniti. Jesu li na početku bili agresivniji od nas? Vjerojatno da. To je bila upravo utakmica koju je United želio igrati. To je naša krivica, moglo bi se reći. Ali do posljednjeg dodavanja smo pokušavali, trudili se.

Imali smo puno dobrih trenutaka. Postigli smo gol, apsolutno zasluženo, ali smo malo zakasnili. Mogli smo dobiti utakmicu da smo igrali malo bolje. Nitko nije sretan kada izgubiš utakmicu. To je sasvim normalno. Ovo nije isprika. Sve je u redu u našoj momčadi, što se tiče želje i odnosa" naglasio je Klopp koji nije previše komentirao svađu Virgila van Dijka i Jamesa Milnera nakon gola Uniteda.

"Takve se stvari događaju i brzo prođu, nemamo problema u svlačionici".

Kopirati
Drag cursor here to close