Kapetan Manchester Citya

Kompany izvan terena barem četiri tjedna

Sport / Nogomet | 30. 12. 2015. u 09:38 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manuel Pelegrini, menadžer Manchester Cityja potvrdio je za britanske medije kako će kapetan Vincent Kompany zbog ozlijede biti odsutan sa terena tri ili četiri tjedna, javlja Agencija Anadolija.

Kompany, kojeg ove sezone konstantno prate problemi sa ozlijedama, novu je zadobio tijekom svega devet minuta provedenih na travnjaku protiv Sunderlanda. Pelegrini ga je ga nakon duge pauze uveo u igru u 62. minuti, a već ga je u 71. je morao da zamijeniti zbog ozlijede koljena.

Naravno, zbog toga u sinoćnjem remiju (0:0) sa Leicesterom nije mogao pomoći suigračima, kao ni u narednih tri do četiri tjedna.

''Radi se o ozlijedi istog koljena, ali drugog dijela. Za njegov povratak na teren bit će potrebno tri ili četiri tjedna“, kazao je Pelegrini.

Od 19 ovosezonskih utakmica ''građana'' u Premier ligi Kompany je odigrao svega osam, nakon što je ozlijedio koljeno 15. rujna protiv Juventusa u Ligi prvaka.

Manchester City nakon sinoćnje podjele bodova u derbiju sa Leicesterom zauzima treće mjesto na ljestvici sa 36 bodova. Sa tri više poslije 19. kola na vrhu su Arsenal i Leicester.

Kopirati
Drag cursor here to close