Nova sezona

Kreće novo izdanje Lige mjesnih zajednica grada Mostara

U ponedjeljak 8. srpnja kreće novo izdanje Lige mjesnih zajednica grada Mostara, nova sezona haklerskog ludila, ovog puta u nešto drugačijem formatu.
Sport / Nogomet | 08. 07. 2024. u 12:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak 8. srpnja kreće novo izdanje Lige mjesnih zajednica grada Mostara, nova sezona haklerskog ludila, ovog puta u nešto drugačijem formatu.

Prvi tjedan natjecanja, odnosno natjecanje u skupinama A i B, odigrat će se na igralištu Šaht u Orlacu.

''Kako smo i ranije najavljivali, Liga MZ Mostara ove sezone "šeta" i po drugim terenima osim tradicionalnog terena iza Desete. Prvi tjedan se igra u Orlacu, dok se nakon toga natjecanje seli u Cim. Nakon natjecanja po skupinama, nokaut faza se igra na igralištu iza 10. osnovne škole'', navode organizatori.

U ponedjeljak su na rasporedu tri zanimljive utakmice, a program natjecanja započinje utakmicom Rudnik - Ortiješ, a taj susret na rasporedu je u 20.15 sati. U 21.15 sati na rasporedu je svečano otvaranje Lige MZ Mostara. Tim povodom pripremljen je uobičajen svečarski program. U 21.30 minuta na teren izlazi prošlogodišnji branitelj naslova - momčad Ilića. Ovaj sastav snage će odmjeriti s Avenijom. Domaća momčad Orlac/Raštani svoju prvu utakmicu igra protiv susjeda iz Bijelog Polja.

''Postavljen je i putokaz za igralište Šaht u Orlacu, skretanje se nalazi neposredno iza Čuline pumpe ako vozite iz smjera Mostara. Testirali smo i novu bolju reflwktorsku rasvjetu na samom terenu, završena su posljednja testiranja i sve je spremno za utakmice u Orlacu'', dodali su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close