'Pao' Juve, 'pala' Roma

Lazio slavio u Torinu nakon dugih 14 godina

Juventus je u osmom kolu Serie A iznenađujuće kod kuće poražen od Lazija 2:1. To je prva pobjeda rimske momčadi u Torinu od 2003. godine
Sport / Nogomet | 14. 10. 2017. u 22:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Talijanski prvak Juventus izgubio je na svojem terenu od Lazija 1:2 u derbiju 8. kola Serie A.

Juventus je izgubio utakmicu u kojoj je poveo preko Douglasa Coste (23), da bi u drugom dijelu Lazio preokrenuo golovima Cira Immobilea (47,54pen).

Juventus je propustio niz šansi, a u sedmoj minuti sučeve nadoknade vratar Rimljana Strakosha je obranio kazneni udarac Paula Dybale.

Mario Mandžukić je odigrao cijeli susret za klub iz Torina, koji je doživio prvi poraz u sezoni i sada zaostaje dva boda za Napolijem, koji večeras u još jednom derbiju ide u goste Romi.

Insigne utišao Olimpico!

Nakon što je Lazio iznenadio Juventus u Torinu, u osmom kolu Serie A uspješan nije bio ni drugi rimski klub, Roma je na Olimpicu izgubila od Napolija 2:1.

Dries Mertens s tri je pokušaja najavio da se gosti nisu došli braniti na Olimpico, a za njihovo veliko slavlje u 20. minuti uz 'asistenciju' De Rossija zabio je Insigne.

Džeko je odigrao cijelu utakmicu.

Napoli je tako stigao i do osme pobjede u nizu na otvaranju sezone, te su vodeći s maksimalna 24 boda, pet više od prvih pratitelja Intera, Juventusa i Napolija. Roma je peta s 15 bodova.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close