Souness o Casemiru

Legenda Liverpoola: ''Nikada nije bio velik igrač, imao je sreću što je igrao za Real''

"Igrao je sa fantastičnim nogometašima. On nije baš velik igrač i to nikada nije ni bio. Ne mislim da je dobar da izvede neki završni pas ili tako nešto. U Real Madridu je bio baš sretan što je imao takvu momčad oko sebe".
Sport / Nogomet | 23. 08. 2022. u 11:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Casemiro je u ponedjeljak predstavljen na Old Traffordu kao najveće pojačanje Manchester Uniteda u ovom prijelaznom roku. Brazilac je napustio Real Madrid nakon devet godina i čak 18 trofeja iza njega te se odlučio za jednu potpuno novu avanturu.

Nakon predstavljanja brazilskog veznjaka navijačima uči susreta s Liverpoolom, legenda Redsa Graeme Souness izazvao je lavinu komentara izjavama o Casemiru, kritizirajući ovog igrača i upravu Crvenih vragova.

"Igrao je sa fantastičnim nogometašima. On nije baš velik igrač i to nikada nije ni bio. On će samo pomoći Unitedu da vezni red izgleda malo solidnije nego inače. Ne mislim da je dobar da izvede neki završni pas ili tako nešto. U Real Madridu je bio baš sretan što je imao takvu momčad oko sebe", pa je nastavio:

"Nikada se nisam radovao što ću na terenu gledati Casemira, radovao sam se gledati Karima Benzemu i ostale igrače Reala. Nikada nisam pomislio: 'Baš sam uzbuđen što ću danas gledati Casemira kako igra'. Ima 30 godina i dali su za njega 80 milijuna eura, to je baš previše, ali to je Manchester United", poentirao je Souness.

Inače, Souness (69) je proveo šest godina na Anfieldu i upisao gotovo 250 nastupa za Redse, samim time ne čudi njegov potez i kritike na račun velikog rivala iz Manchestera.

Graeme Souness je s Redsima osvojio tri naslova prvaka Europe i čak pet engleskih titula.

Kopirati
Drag cursor here to close