Malo je popio

Lehmann se vraćao s Oktoberfesta, nije bio sposoban ni za alkotest

Na aktualnom Oktoberfestu je "popio koju više" nakon čega je odlučio sjesti za volan. Koliko je popio "više" na cesti je bilo jasno vidljivo.
Sport / Nogomet | 26. 09. 2024. u 09:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Počeo je od strategije borbe protiv korone. Onda je poput Leatherfacea krenuo na susjede motornom pilom. Dok je radio u Herthi pisao je neke rasističke poruke preko WhatsApp, pa je bio otpušten. Evo ga sad opet na sceni. Jens Lehmann i njegovi problemi sa zakonom.

Na aktualnom Oktoberfestu je "popio koju više" nakon čega je odlučio sjesti za volan. Koliko je popio "više" na cesti je bilo jasno vidljivo.

Navodno nije uspio niti napuhati dreger, a kada “više nije mogao puhati” odveden je u policijsku postaju na – daljnje pretrage i oduzeta mu je vozačka dozvola. Lehmann je na Oktoberfestu bio u punoj tradicionalnoj bavarskoj nošnji s pivom, okružen prijateljicama, a obožavatelji su ga primijetili i kako pleše na klupama u šatoru Schützenfesta.

"Gospodin Lehmann je bio podvrgnut policijskoj kontroli 23. rujna 2024. oko 1:30 ujutro zbog njegovog neobičnog ponašanja u vožnji u automobilu u užem gradskom području Münchena. Policija je zatim primijetila jasan miris alkohola. Alkotestiranjem nije dao upotrebljive rezultate, nakon čega je naloženo vađenje krvi i oduzeta vozačka dozvola", izjavila je viša državna tužiteljica Anne Leiding.

Kopirati
Drag cursor here to close