Očekuju odličnu sezonu

Malonogometaši Čapljine krenuli sa pripremama

Klub, koji je već stekao vjernu podršku lokalne zajednice, ima ambiciozne planove za plasman u play off i borbu za Premijer ligu.
Sport / Nogomet | 20. 09. 2024. u 10:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Malonogometni klub Čapljina krenuo je s pripremama za nadolazeću sezonu, a trener i predsjednik kluba Nikola Caja Arar naglasio je važnost ovog razdoblja kao temelja za buduće izazove.

Klub, koji je već stekao vjernu podršku lokalne zajednice, ima ambiciozne planove za plasman u play off i borbu za Premijer ligu.

"Svi smo se radovali povratku na teren. Ovo je vrijeme kada gradimo fizičku spremnost i timsku koheziju. Moramo postaviti visoke standarde već od početka kako bismo osigurali uspjeh kroz cijelu sezonu", izjavio je Arar, ukazujući na ozbiljan pristup koji tim gaji prema pripremama.

Govoreći o prošlogodišnjim iskustvima, Arar je istaknuo da su protivnici ove godine jači, no vjeruje da njegov tim ima potencijal da odgovori na izazove.

"Mi ćemo ove sezone, kao i svake, probati ući u play off i boriti se za Premijer ligu. Protivnici su jači nego prošle godine. Lani smo ispali od Bubamare iz Cazina, jaka je bila ekipa, ali smo im dobro parirali", dodao je.

Iskusni igrač Draženko Jurković također je optimističan u vezi nove sezone.

Naglasio je pozitivnu atmosferu unutar ekipe i povezanost s navijačima.

"Mislim da su svi upoznati sa našom pričom, da smo skupina prijatelja koja se sastala i odlučila oformiti klub koji je nedostajao u našem gradu, pored drugih atraktivnih sportova. Mi smo donijeli neko osvježenje na sportskoj sceni Čapljine, a vidjeli ste da je dvorana ispunjena dupke, da nas navijači podržavaju, i nadamo se da će se tako nastaviti i u ovoj sezoni", rekao je Jurković.

U klubu vlada optimizam, a predstojeća sezona donosi nove prilike za rast i napredak, uz podršku entuzijastične publike koja redovito puni dvoranu.

Kopirati
Drag cursor here to close