Drugo svjetsko zaredom bez Italije

Mancini: Nemam što reći, strašno sam razočaran

"Neopisivo sam razočaran. Nemam što reći… Nešto nevjerojatno se dogodilo. Zasluženo smo prvaci Europe, a ovo… Ovo je nesretno i nezasluženo, ali to je realnost. Žao mi je mojih igrača, ovo je za nas pretežak trenutak" rekao je Mancini.
Sport / Nogomet | 25. 03. 2022. u 02:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izgleda pomalo nevjerojatno. Da jedna Italija dva puta zaredom ostane bez plasmana na Svjetsko prvenstvo. Prije pet godina u revašu baraža na San Siru nisu uspjeli savladati Švedsku, sada je nagazna mina bila Sjeverna Makedonija. Što je daleko veće iznenađenje od Švedske 2017. godine. Jer ipak Italija je aktualni europski prvak. Zato je razočaranje veće. Da stvar bude gore, Trajkovski je zabio u 92.minuti.

"Neopisivo sam razočaran. Nemam što reći… Nešto nevjerojatno se dogodilo. Zasluženo smo prvaci Europe, a ovo… Ovo je nesretno i nezasluženo, ali to je realnost. Žao mi je mojih igrača, ovo je za nas pretežak trenutak.Europsko prvenstvo je bilo najsretnija stvar u mom životu, a ovo je najveće razočaranje. Ne mogu vjerovati… Mi nismo ni trebali igrati ove dokvalifikacije, dogodile su se nevjerojatne stvari pa nismo otišli izravno u Katar. I onda primimo onakav gol u 92. minuti",

rekao je nakon utakmice talijanski izbornik Roberto Mancini kojem je ovog bila 47 utakmica na klupi reprezentacije i 4 poraza. Izgubio je od Portugala i Španjolske u Ligi nacija, Francuske u prijateljskoj utakmici, dok je ovaj od Sjeverne Makedonije prvi kroz kvalifikacije.

Kopirati
Drag cursor here to close