Juventus

Mandžo se vraća, Higuain blijedi

Sport / Nogomet | 04. 12. 2016. u 08:23 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedno se vrijeme ozbiljno spekuliralo mogućnošću da Mario Mandžukić napusti Juventus, no 'Đilkoš' je uporan lik pa se ponovno izborio za svoj status. 

U prvenstvu je do subote navečer njegov posljednji gol viđen 19. studenoga, kada je zabio Pescari, a onda je došla sjajna partija protiv Atalante u kojoj je Stara dama slavila 3:1.

Zabio je na jednu od svije asistencije MIralema Pjanića na utakmici, no ovacije s tribine zapravo su otkrile da je dao puno više od tog gola.

"Pjanić je opet bio odličan u prekidima, Rugani postepeno napreduje. Mandžukić? U nekoliko prošlih utakmica nije bio pravi, ali kad igra ovako, razoran je i čudesan", rekao je trener Massimiliano Allegri.

“"Ne odbacujem ni mogućnost da zaigraju Higuain - Dybala - Mandžukić. S Marijem imam jako dobar odnos, ali to ne znači da ne može biti na klupi kad je umoran”, dodao je strateg Juvea kojeg su novinari upitali za mini krizu Gonzala Higuaina koji nije zabio četiri utakmice zaredom.

"Nije bilo lako, pa prošle smo nedjelje primili tri gola u 29 minuta. A Higuain je navikao zabijati svaki tjedan, ali normalno je da drugi igrači zabiju za Juventus. Imao je šanse, nije pogodio, ali bude, u idućim utakmicama. Pa prošle je dvije sezone najbolji strijelac Serie A", zaključio je strateg Talijana.

 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Kopirati
Drag cursor here to close