Već se zna dobitnik

Marca tvrdi: Zlatna lopta Vinícius Júnioru

Na kraju teksta, navodi se da mu počast sprema odati i Nike, njegov sponzor, koji će mu pripremiti zlatne kopačke, a brazilski ofenzivac trebao bi biti središnja figura u njihovoj trgovini u centru Madrida
Sport / Nogomet | 24. 09. 2024. u 09:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je manifestacija najavljena tek za nešto više od mjesec dana (28. listopada), sasvim je izvjesno da će dobiti novog vlasnika Zlatne lopte. Nakon godina dominacije Messija i Ronalda koju se tek uspjeli prekinuti Luka Modrić i Karim Benzema, prestižna nagrada bi trebala završiti u rukama još jednog igrača Real Madrida - Viníciusa Júniora. Barem tako tvrde mediji u Španjolskoj.

"Brazilac je u potpunosti zaslužio etiketu najveće zvijezde na ceremoniji u Parizu 28. listopada. Nije mu bilo lako dosegnuti vrh nogometnog svijeta", piše Marca.

Na naslovnici tiskanog izdanja, pak, stoji njegova fotografija i naslov: "Svi putevi vode do zlata". Imaju li Španjolci "dojavu" ili se, ipak, radi tek o nagađanju, znat ćemo za 34 dana.

U podnaslovu teksta, Španjolci navode da Vinícius već zna da ga čeka prestižna nagrada. Ujedno, na kraju teksta, navodi se da mu počast sprema odati i Nike, njegov sponzor, koji će mu pripremiti zlatne kopačke, a brazilski ofenzivac trebao bi biti središnja figura u njihovoj trgovini u centru Madrida, koja se ponovno otvara samo dva dana nakon dodjele Zlatne lopte.

Kopirati
Drag cursor here to close