Nema podcjenjivanja

Marinović: Olimpicovi mladi igrači željni su dokazivanja

Sport / Nogomet | 04. 08. 2016. u 10:56 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poraz na Koševu je arhiviran, sve snage usmjerene su na subotnji duel s Olimpicom. 

U taboru Zrinjskog dobro znaju koliko je važna ta utakmica, posebno sa stajališta da će nakon nje uslijediti derbiji sa Širokim i Slobodom i to u rasporedu srijeda - vikend. 

“Nema dileme da moramo pobijediti, posebno nakon utakmice protiv Sarajeva u kojoj smo odigrali slabije”, ispalio je iz prve šef struke Vinko Marinović. 

“To što nas već u srijedu čeka derbi sa Širokim, ne mijenja puno stvar, iako nam neće biti lako. Takva je liga, svima je isto, treba iz te tri utakmice u sedam dana izvući maksimum”, dodao je. 

Poraz na Koševu malčice je uzdrmao Plemiće, no fokus nisu izgubili. Sljedeća meta je Olimpic...

“Protiv Željezničara su odigrali solidno, imaju dosta mladih igrača željnih dokazivanja i baš zbog toga treba maksimalno ući u utakmicu”. 

Na raspolaganju neće imati Slobodana Jakovljevića koji se oporavlja od lakšeg potresa mozga s Koševa, no u kadru će se zato ponovno naći Matija Katanec koji je odradio kartonsku suspenziju.  

“Nevjerojatno je koliki imamo peh sa stoperima. Samo su u prvoj utakmici s Legijom dva stopera odradila čitavu utakmicu. Ali uspjeli smo to pokriti.”

U kadru će ovog puta biti i dva nova igrača - veznjaka Matu Pehara i ofenzivca Germaina Kouadija. 

“Kouadio me ugodno iznenadio s tjelesnom spremom, a treba znati da nije prošao pripreme, da je radio po osobnom programu. Peharu još nedostaje malo snage, ali bit će i on brzo spreman”, zaključio je strateg Plemića. 

Subotnja utakmica 3. Premijer lige Pod Bijelim brijegom igra se od 20.30 sati. 

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close