Zrinjski

Marinović: Radnik se podigao, ali mi smo odlučni nastaviti niz

Sport / Nogomet | 10. 10. 2016. u 07:23 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvenstvena stanka završit će nadolazećeg vikenda, koji će za Zrinjski donijeti gostovanje u Bijeljini.

Osam bodova prednosti unijeli su Plemići u dva tjedna odmora od natjecateljskih utakmica, a prema riječima šefa struke Vinka Marinovića - iz nje će iznijeti snažan motiv za nastavak uspješnog niza.

“Imali smo stvarno dobar niz prije odmora, ali ne možeš nikada reći će ti pauza odmoći ili neće”, ocijenio u razgovoru za Dnevni list Marinović koji je proteklog vikenda momčad testirao protiv Hajduka na Poljudu. 

Splićani su sve riješili brzo, do konačnih 2:0 došli su za manje od dvadeset minuta.

“Loše smo ušli u utakmicu, trebalo nam je vremena da dođemo sebi nakon tih ranih golova. Kasnije smo, u nastavku, uspostavili igru i stvorili neke šanse, ali ponavljam – presudili su rani pogoci Hajduka”, dodao je strateg Mostaraca.

Ono što slijedi - početak je drugog kruga natjecanja, a on donosi gostovanje Radniku.

Kadar bi trebao biti pa skoro kompletan - Matija Katanec se vratio treninzima nakon problema s ložom, Marija Barića i dalje muče leđa.

“Radnik se podigao, nije ih zasmetao ni odlazak trenera Petrovića, odnosno dolazak novog trenera. Sigurno nas čeka još jedna u nizu teških utakmica, ovog puta i najdalje gostovanje u kalendaru - pred nama je ipak šest sati puta.”

“Do kraja godine još je sedam utakmica, a uskoro nas zbog vremenskih prilika čekaju i lošiji tereni. Kartona nema, ali dosta igrača ima po dva, Stojkić, Jakovljević, Petrak, Barić, Stojanović i Žeravica, pa ćemo i na to morati pripaziti. Međutim, to nisu isprike, svima je isto, a nama je najvažnije da imamo širok i kvalitetan kadar s kojim možemo nastaviti u istom ritmu”, zaključio je Marinović.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close