Zrinjski

Marinović: U Vitezu pokazati karakter

Sport / Nogomet | 01. 12. 2016. u 11:37 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednjih devedeset minuta sezone Zrinjski će odraditi u Vitezu, gdje Mostarci ne očekuju laganu utakmicu - zbog kvalitete rivala, teškog terena, ali i niza od tri utakmice bez pobjede, odnosno teškog domaćeg poraza od Željezničara. 

“Nakon tri loša rezultata gostujemo jednoj zaista dobroj ekipi protiv koje moramo tražiti tri boda. Jedino se tako možemo iskupiti i zadržati prednost”, rekao je trener Vinko Marinović

“Do sada smo, do zadnja tri kola, imali jednu zaista dobru sezonu. Sada je došlo do pada, ali moramo se izdignuti iznad problema kako bi mirno otišli na zimsku pauzu”, dodao je komentirajući trend nezadovoljavajućih rezultata. 

“Bilo je za očekivati da će doći do pada, ali sigurno nisam očekivao da će to biti ovako. Treba što prije izići iz krize. Razgovarali smo međusobno, igračima nije lako, ali nogomet je takav, uvijek ima perioda kada ne ide. To je uvijek izazov. Ono što je bitno je da to potraje što kraće.”

Kadar sutra neće biti kompletan...

“I tu imamo problema, jer nam ne mogu igrati Jakovljević i Čolić zbog kartona, dok je Katanec upitan zbog bolesti. Sve to moramo prebroditi i pokazati karakter i na teškom terenu doći do pobjede”, poručio je šef struke Mostaraca koji u posljednje kolo godine ulaze s četiri boda viška u odnosu na drugoplasirano Sarajevo. 

Utakmica Vitez - Zrinjski igra se u petak od 13 sati. 

 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Kopirati
Drag cursor here to close