Pojačanje

Matej Sivrić iduće dvije sezone u Zrinjskom

Sport / Nogomet | 08. 07. 2016. u 18:41 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarci su u odnosu na prošlu sezonu zadržali kostur ekipe, a pod Bijeli Brijeg stiglo je i nekoliko novih pojačanja, koja bi trebala dodatno unaprijediti igru bh. prvaka.

Jedan od takvih igrača je i 26-godišnji Brođanin Matej Sivrić krilni napadač, koji je danas i službeno potpisao ugovor sa Zrinjskim, što je i potvrdio za SportSport.ba, prenosi Brodportal.hr.

"Danas sam i zvanično igrač Zrinjskog, završio sam liječničke preglede i potpisao sam ugovor na dvije godine. Zadovoljan sam kako smo se dogovorili. Moj novi klub nije slučajno prvak BiH, već nakon nekoliko dana boravka ovdje sam ustanovio kako je dobro organiziran i vođen klub", rekao je Sivrić za SportSport.ba, dodavši:

"Ja se nadam da ću svojim igrama opravdati povjerenje ljudi iz kluba, te da ćemo igrati važnu ulogu u sljedećoj sezoni u Premijer ligi. Prvu utakmicu protiv Legije sljedećeg tjedna nadam se da možemo ostvariti povoljan rezultat, kako bi se u revanšu mogli nadati prolazu u sljedeći krug natjecanja''.

Matej Sivrić svoju karijeru je počeo u Marsoniji, a posljednjih šest godina nastupao je u Češkoj najjačoj diviziji za Slovan, Viktoriju Žižkov, Mladu Boleslav, Banik i Karvinu iz koje je i došao u Mostar.

On će pokušati nadomjestiti odlazak Gorana Zakarića iz kluba, budući da nastupa na krilnim pozicijama u napadu.

Kopirati
Drag cursor here to close