EURO 2024

Mbappé: Nakon prvog produžetka sam bio umoran

Pokušat ćemo se oporaviti i pripremiti za Španjolsku. Oni su odlična selekcija, stigli smo pogledati i dio njihove utakmice protiv Njemačke", rekao je Mbappé.
Sport / Nogomet | 06. 07. 2024. u 09:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kylian Mbappé je u jednom trenutku zaradio neugodan udarac loptom u lice. U nekim drugim situacijama možda takav udarac ne bi predstavljao neki veći problem, međutim nakon ozljede nosa, za Francuza to jeste.

Vidjeli smo kako odmah sjeo na teren, utakmica je kratko prekinuta, ali je Mbappé ostao u igri do 106. minute. Do kraja prvog produžetka. Onda je porazgovarao s Deschampsom  svoje mjesto je prepustio Bradleyju Barcoliju.

"Pričali smo s trenerom nakon što smo odigrali 90 minuta, rekao sam da ću pokušati, ali nakon prvog produžetka nisam se više dobro osjećao. Rekao sam mu da sam preumoran, zato je napravio zamjenu. Uzbuđen sam, jako smo sretni. Teško je ponavljati dobre nastupe, biti među zadnja četiri, ali mi smo još uvijek tu. Pokušat ćemo se oporaviti i pripremiti za Španjolsku. Oni su odlična selekcija, stigli smo pogledati i dio njihove utakmice protiv Njemačke. Navikli su igrati u polufinalu i pod pritiskom", rekao je Francuz.

Kopirati
Drag cursor here to close