Ljubavni problemi

Mbappe ostavio Ines Rau, nova djevojka je Rose Bertram

Ipak, Kylian i Rose su zasada vrlo diskretni i paparazzi ih još nisu uhvatili, ali samo je pitanje vremena kada će se pojaviti slike zaljubljenog para.
Sport / Nogomet | 28. 10. 2022. u 17:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Daily Star tvrdi kako Kylian Mbappe ima novu djevojku. Radi se o belgijskom supermodelu, Rose Bertram. Još ranije smo pisali o tome kako je Mbappe u vezi sa prekrasnom Ines Rau, a koja je porijeklom iz Alžira. Ova 32-godišnja ljepotica imala je samo 16 godina kada je odlučila promijeniti spol te je tako u teen dobi od dječaka postala djevojka.

Prema njenom priznanju, osjećala se zarobljenom u tijelu muškarca te je jedva dočekala pretvoriti se u pravu ženu. Međutim, kako stvari stoje čini se da je Mbappe ipak odlučio sreću naći na ramenu jedne druge djevojke. Bertramova je inače, bivša partnerica nekadašnjeg nizozemskog reprezentativca Gregoryja van der Wiela s kojom ima i dvije kćerkice iz osmogodišnje veze.

Bertram nije prva manekenka s kojom se kroz posljednje vrijeme povezivalo superstara francuske reprezentacije, dečka koji će s 23 godine pokušati osvojiti svoj već drugi naslov svjetskog prvaka. Ali, čini se da priča s Belgijankom itekako ima uporište. Ipak, Kylian i Rose su zasada vrlo diskretni i paparazzi ih još nisu uhvatili, ali samo je pitanje vremena kada će se pojaviti slike zaljubljenog para.

Kopirati
Drag cursor here to close