gubi kontrolu

Mediji: Mourinho bivši ako ne dobije Liverpool; Mourinho: Pišete gluposti!

Sport / Nogomet | 28. 10. 2015. u 09:20 R. I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Agonija Chelsea, aktualnog prvaka Engleske i dalje se nastavlja. Loše partije u prvih deset kola Premier lige dovele su tim iz Londona na 15. mjesto, a u utorak uvečer su ispali iz Liga kupa.

Poslije boljeg izvođenja penala eliminirao ih je Stok City, ali je Jose Mourinho, menadžer Chelsea stao u obranu svojih igrača

“Zar mislite da igrači stvarno nisu uz mene. Mislite da nisu dali sve od sebe da dobiju utakmicu. To je onda stvarno tužno, ali ne za mene, nego za igrače. Svojom igrom protiv Stokea poručili su kritičarima da pišu gluposti”, naglasio je nakon ogleda sa Stokeom Mourinho i nastavio:

“Smatram da je to nedostatak poštovanja prema igračima. Iako moram priznati da bi to bila fantastična situacija, jer bih onda mogao reći da je to razlog naših loših rezultata. Ono što pojedini ljudi pišu je jako loše za igrače, mada oni daju sve od sebe. Ne želim komentirati dešavanja na utakmici protiv West Hama. Međutim, ako je netko gledao drugo poluvrijeme u kojem smo igrali za deset igrača, onda ono što je napisano mogu nazvati nepoštovanjem prema mojim igračima”.

Iako ga britanski mediji već vide kao bivšeg u slučaju lošeg ishoda susreta sa Liverpoolom idućeg vikenda, Portugalac tvrdi da se osjeća fantastično.

“Imam slobodan dan u srijedu, provest ću ga s mojom divnom obitelji. Ne spavam najbolje svaku večer, ali ću uživati u tom danu. U četvrtak nastavljam gdje sam stao kao što radim u posljednjih 15 godina. Bit ću pošten i posvećen prema svom poslu”, zaključio je Mourinho.

Tragičar prilikom izvođenja penala bio je Eden Hazard koji je promašio posljednji pokušaj, pa je Stoke slavio sa 5:4, ukupno 6:5. Bh. reprezentativac Asmir Begović branio je cijeli susret, a nakon produžetaka nije uspio obraniti niti jedan penal.

Kopirati
Drag cursor here to close