Važna tri boda za Široki

Menalo i Wagner preokrenuli za pobjedu protiv Mladosti

Sport / Nogomet | 04. 12. 2016. u 16:38 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijeg preokretom su slavili na Pecari protiv Mladosti Doboj-Kakanj 2:1 u 18. kolu Premijer lige BiH - ujedno i posljednjem u ovoj kalendarskoj godini.

Nije dobro počelo za domaće. Mladost je povela u 14. minuti preko Sinana Ramovića koji se našao sam ispred vratara Solde. No, Široki Brijeg se vratio u igru nakon četiri minute. Odbijanac Ivana Krstanovića u mrežu Adnana Hadžića pospremio je Luka Menalo.

U 35. minuti preokret ''Plavo-bijelih''. Nakon sjajne akcije Markovića i Menala, lopta dolazi do Wagnera koji svojim 119. pogotkom u Premijer ligi BiH pogađa za 2:1.

U drugom poluvremenu Mladost je imala nekoliko prilika za izjednačenje, no obrana Širokog je izdržala. Mogao je Široki u nekoliko navrata i povećati vodstvo, no nije bilo potrebne preciznosti.

Ovom pobjedom Široki je ostao na sedmom mjestu s 26 bodova, tri manje od Slobode koja je na šestom mjestu koje vodi u Ligu za prvaka.

Utakmica je počela minutom šutnje za tragično stradale nogometaše brazilskog Chapecoensea.

ŠIROKI BRIJEG: Soldo, Kožul (81. Repić), Krstanović, Ivanković, Baraban, Wagner (90. Barić), Ćorluka, Menalo (71. Lončar), Brekalo, Bralić, Marković.

MLADOST: Hadžić, Galić, Gačan, Laštro, Aldin Šišić (77. Asanović), Kuzmanović, Aladin Šišić (54. Husić), Maksimović, Brkić, Ramović, Isaković.

Kopirati
Drag cursor here to close