Futsal turnir Mostar Premier kladionica

"Mepas" ide dalje, kraj turnira za ekipu "Krešimir Keta Bandić"

U derbiju večeri "Jimmy Woo Cageball Grude" je na kraju prošao dalje. Oni su bili bolji od ekipe "Krešimir Keta Bandić" 3:2.
Sport / Nogomet | 13. 06. 2024. u 09:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nove četiri utakmice su odigrane na Futsal turniru Mostar Premier kladionica. Očekivano, bilo je kvalitetnog futsala uz dosta uzbuđenja. Ekipa Mepasa je eliminirala sastav "Odvjetnički ured Konta", rezultatom 3:1. Strijelci za pobjednički sastav su bili Josip Suton, Ante Ćorluka i Zoran Primić, dok je jedini gol za poraženi sastav postigao Matej Krešo.

Prolaz dalje osigurao je i sastav Gmići Prom C.B Miami. Dvoboj protiv ekipe Toro D.O.O Mostar je zaključen u regularnom tijeku 5:5.

Romeo Sušac je na jednoj strani postigao hat trick, dok je na drugoj dvostruki strijelac bio Toni Dedić. Pored njega u strijelce su se upisali u pobjedničkom sastavu Turić, Budimir i Nevistić, dok su kod poraženih pogađali Kuzmić i Radujković. U raspucavanju penala, Gmići Prom C.B Miami je na kraju slavio 9:7.

U derbiju večeri "Jimmy Woo Cageball Grude" je na kraju prošao dalje. Oni su bili bolji od ekipe "Krešimir Keta Bandić" 3:2. Filip Leko dva puta i Matej Šimić su pogađali za pobjednike, dok su strijelci za mostarsku ekipu bili Vice Božić i Mile Pehar.

U susretu veteranskih sastava, SYNC je na krilima raspoloženih Lasića i Stojkića nadigrao "Nevesinje puteve" 5:3. Turnir se nastavlja utakmicama u petak.

Kopirati
Drag cursor here to close