PSG se ponovo učvrstio na vrhu

Messi se vratio golom, velika serija Marseilla traje

U velikoj seriji je Marseille Igora Tudora. Nakon što su sredili Troyes u gostima 0:2, došli su na samo dva boda zaostatka Lensu.
Sport / Nogomet | 12. 01. 2023. u 00:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pobjedama PSG-a, Marseillea i Nice kompletirano je 18. kolo u Francuskoj. Po prvi put nakon završetka Svjetskog prvenstva, zajedno su u postavi PSG-a bili Messi i Neymar, dok je Mbappe odmarao.
Nije ni bilo potrebe da Parižani forsiraju s obzirom da su igrali protiv slabog Angersa. Vrlo rano, već u petoj minuti je zabio Ekitike, dok je trijumf PSG potvrdio upravo Messi. Gol kojeg je Messi zabio bio je vrlo lijep, ali je morao proći provjeru VAR-a.

U velikoj seriji je Marseille Igora Tudora. Nakon što su sredili Troyes u gostima 0:2, došli su na samo dva boda zaostatka Lensu. Sve je bilo brzo gotovo, Mbemba u 10. minuti, a onda Veretout na otvaranju drugog dijela zapečatio sudbinu domaćina. Sejad Kolašinac
je igrao do 75.minute.

Nice je razmontirala Montpelier s čak 6:1 od čega su domaćini čak četiri pogotka zabili u drugom dijelu. Barkley i Pepe u strijelce su se upisivali po dva puta. Na klupi Nice je bio novi trener Didier Digard.

Kopirati
Drag cursor here to close