Prije utakmice protiv Engleske

Milenković: Vjerujemo u ovaj projekt

Sport / Nogomet | 03. 06. 2024. u 00:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometna reprezentacija BiH utakmicom protiv Engleske, možemo slobodno reći ulazi u jedno novo poglavlje. Dvije prijateljske utakmice, susreti Lige Nacija, prije nego što krenu kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2026. godine.

Novi je stručni stožer, puno je novih igrača, problema oko slaganja postave za večerašnji duel protiv selekcije koju mnogi "guraju" u onaj uski krug favorita na predstojećem Europskom prvenstvu.

U pripremama za susret protiv Engleske, izbornik Barbarez je imao velikih problema, čitava jedna "postava" je otkazala, slali su naknadni pozivi. Na kraju je i samom Sergeju pozlilo pa je preskočio let za Newcastle. Reprezentacija je odradila posljednji trening, nakon kojeg su novinarima obratio Ninoslav Milenković.

"Dosta smo analizirali, razgovarali i zaista ćemo pokušati da se pokažemo u najboljem svjetlu i da probamo ispuniti neke taktičke zamisli koje smo stavili pred nas. O protivniku ne treba trošiti riječi, ali mi ćemo se truditi da gledamo sebe i pokušat ćemo ispuniti ono što smo do sada radili. Nadamo se da će neke promjene biti uočljive na samom terenu. Vjerujemo u sve igrače koji su tu. Oni su tu s razlogom. Vjerujemo u ovaj projekt i u sve nas koji smo zajedno u reprezentaciji, igrače i stručni štab. Jedino tako možemo napraviti nešto, postavimo stvari dugoročnije i da očekujemo bolje rezultate u narednom periodu", rekao je Milenković.

O važnosti susreta s Engleskom?

"Rekao bih da za nas ne postoje prijateljske utakmice. Želimo da u svakoj utakmici pristupimo maksimalno ozbiljno. Tako želimo i u budućnosti da pristupamo. Ne bih iznosio neka očekivanja o rezultatu. Cilj je jasan, a to je da se pokažemo što bolje i da ispunimo naša očekivanja. Rezultat ćemo vidjeti nakon utakmice."

Kopirati
Drag cursor here to close