prve utakmice

Mladost na Pecari: Široki Brijeg se okreće Kupu

Sport / Nogomet | 08. 03. 2016. u 12:11 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prve utakmice četvrtine finala nogometnog Kupa Bosne i Hercegovine na rasporedu su sutra.

Derbi ove faze natjecanja se igra između aktualnog lidera na ligaškoj tabeli Slobode i branitelja titule prvaka BiH Sarajeva. Prvi meč između ta dva sastava će biti odigran sutra na ''Tušnju''.

Nogometaši Željezničara gostuju Borcu u Banjoj Luci. Momčad s ''Grbavice'' u ovoj sezoni želi izboriti europska natjecanji, a najlakši način da to ostvari je upravo kroz Kup. Banjalučani se u ovoj sezoni bore za ostanak u Premijer ligi BiH, ali zimski prijelazni rok je donio remont ekipe i sigurno je da Željezničar neće lako izboriti polufinale natjecanja.

Široki Brijeg na ''Pecari'' dočekuje Mladost iz Doboj-Kaknja. Širokobriježani su poraženi u posljednja dva ligaška kola od direktnih rivala za nastup u Europi, Željezničara i Zrinjskog, pa je sigurno da će ekipa dati sve od sebe da ostvari dobar rezultat u Kupu i plasira se u polufinale.

Susret s Pecare može se uživo pratiti putem NK Široki Brijeg TV, a domaći klub povodom međunarodnog Dana žena odlučio je pokloniti slobodan ulaz svim pripadnicima ljepšeg spola.

U Lukavcu će jedini preostali prvoligaš Radnički dočekati Radnik iz Bijeljine.

Susreti u Tuzli, Širokom Brijegu i Lukavcu počinju u 15 sati, a u Banjoj Luci se igra u 18 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close