Primera division

Modrić nakon petarde Reala: Idemo po naslov!

Sport / Nogomet | 11. 09. 2016. u 14:46 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

“Real Madrid uvijek želi osvojiti Ligu prvaka, no prošlo je puno godina od kada smo osvojili prvenstvo. Zato je to prioritet ove sezone", izjavio je Luka Modrićnakon 5:2 pobjede nad Osasunom.

Hrvatski kapetan je s Kraljevima osvojio puno toga, ali ne i Primeru - posljednji put naslov se na Bernabeuu slavio u ljeto 2012., baš prije njegovog dolaska iz Tottenhama.

"Dat ćemo sve od sebe da osvojimo naslov. Mi uvijek želimo sve osvojiti. Ligu prvaka, kup, superkup i sva natjecanja, no ove godine moramo biti fokusirani na ligu”, istaknuo je. 

Real je nakon tri kola vodeća momčad s devet bodova, a protiv Osasune strijelac je bio i Luka...

"Odigrali smo dobru utakmicu. Na kraju smo se malo opustili, no to je normalno. Zbog velike vrućine bilo je teško igrati. Na kraju, zadovoljni smo zbog pobjede te se nadam da ćemo tako nastaviti. Što se mog pogotka tiče, Zidane inzistira da pucam. Puno vježbam na treninzima. Kada god mogu pucam, nekad lopta uđe u gol a nekada ne.”

Momčad Reala je nahvalio, nazvao ju najboljim timom za koji je igrao, a nije zaboravio pohvaliti ni svoju malenkost...

“Ovo je najbolja momčad u kojoj sam igrao. Ovdje sam četiri godine i mislim da je ova ekipa najbolja. Pogledamo li svaku poziciju vidjet ćemo da se za nju natječu dvojica ili trojica igrača. To je jako dobro no istovremeno zahtjevno. Ne možeš se opustiti. Da bi bio na terenu uvijek moraš dati maksimum.”

"Ne znam da li su ovo moji najbolji trenuci, no svakako su jedni od najboljih. Dobro sam igrao i 2014. te prije zadnje ozljede. Najvažnije je da sam zdrav", zaključio je Modrić. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close