Kapetan Luka

Modrić: Ne možeš opstati u Realu ako stalno ne igraš na visokoj razni

"U Realu stalno moraš igrati na visokoj razni. Ako to nije slučaj, bit će ti teško ostati ovdje", kazao je u razgovoru za SVT Sport.
Sport / Nogomet | 23. 04. 2018. u 11:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski kapetan Luka Modrić objasnio je koliko je zahtjevno igranje u klubu kao što je Real iz Madrida, kazavši kako stalno moraš igrati na visokome nivou, želiš li opstati u Realu.

Po svome dolasku u kraljevsku klub, Modrić je i sam morao proći trnovit put stalnog dokazivanja, od početne skepse nekih ''stručnjaka'' koji su tvrdili kako Luka nije kalibar za Real, do sadašnjeg trenutka neupitnog povjerenja i trenera i uprave, ali i navijača Los Blancosa.

"U Realu stalno moraš igrati na visokoj razni. Ako to nije slučaj, bit će ti teško ostati ovdje", kazao je u razgovoru za SVT Sport.

Osvrnuo se i na mogućnost da Real osvoji treći naslov prvaka Europe u nizu.

"Mi smo bili prva momčad koja je obranila titulu i to je uistinu veličanstveno. Pobjeđivali smo momčadi koje su bile favoriti. Igramo dobro i dobro se osjećamo u Ligi prvaka", kaže Modrić.

O tome vidi li sebe jednoga dana u američkoj ligi (MLS), kao što to trenutačno čini Zlatan Ibrahimović, kazao je kako čovjek nikada ne smije isključiti bilo koju mogućnost.

"Nikad ne znaš što se može dogoditi jednoga dana. Ja imam još dvije godine ugovora u Realu, sretan sam ovdje i najradije bih tu i završio karijeru. Ako to ne bi išlo, onda bih se mogao zamisliti i tamo (u MLS-u)".

U ovome trenutku je pak za Modrića od primarne važnosti razmišljanje o predstojećem Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

"Imamo tim s puno talenata. Sjajno je da jedna tako mala zemlja ima tako puno talenta, u velikom broj sportova. Velika je čast za mene biti kapetanom naše nacionalne vrste", kazao je Luka Modrić.

Kopirati
Drag cursor here to close