Kapetan podsjetio

Modrić uoči Turske: Euro u Francuskoj je bio neuspjeh

Sport / Nogomet | 02. 09. 2016. u 11:13 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je pred reprezentacijom Hrvatske nova kvalifikacijska kampanja koja može odvesti do SP-a u Rusiji 2018., Luka Modrić uoči otvaranja kvalifikacija protiv Turske nije mogao ne osvrnuti se na nastup na proteklom Euru. 

“Osjećam se neispunjeno što još nisam ostvario uspjeh s hrvatskom reprezentacijom. Na prvenstvima 2008. i 2016. igrali smo jako dobar nogomet, prošli smo grupu, imao sam osjećaj da možemo puno dalje, nismo to ostvarili i zato me toliko muči”, rekao je novi kapaten hrvatske vrste. 

"Ne treba gledati unazad. Mislim da smo odigrali dobar Euro, ali osobno mislim da rezultatski nije bilo uspješno. Trebamo izvući pouke iz toga, pokušati ispraviti loše stvari i okrenuti se SP-u u Rusiji", dodao je. 

A Rusija će, smatra Luka, biti njegov labuđi pjev s reprezentacijom, posljednja šansa za sadašnju generaciju. 

“Pod tom generacijom se podrazumijeva mene, Čarlija i Mandžu koji smo tu najstariji. Ali kad se pogleda grupa, mislim da smo jako mladi i da će ostali igrači imati još prilika napraviti zapažen rezultat s reprezentacijom.”

“Osobno, meni je vjerojatno posljednja prilika da napravim veći rezultat s Hrvatskom, ali prvo se trebamo plasirati tamo. .Očekujem teške kvalifikacije, sve ekipe osim dvije su bile na Euru. S nekima već imamo iskustva. Ako ćemo igrati kao na Euru, plasirat ćemo se na SP", poručio je Realov veznjak. 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close