"The Special One"

Mourinho priznao da Euro prati s tugom; razlog su Modrić, Kroos i Ronaldo

"Gledam Euro s tugom, zato što vjerujem da je za Tonija Kroosa, Luku Modrića i Cristiana Ronalda, ovo posljednji Euro. I zato kažem tuga, jer igrače poput njih ne viđamo često".
Sport / Nogomet | 17. 06. 2024. u 14:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao što je poznato, 61-godišnji Jose Mourinho nedavno je postao novi trener turskog Fenerbačea, ali trenutačno kao analitičar prati ovogodišnji Euro.

Odjeknula je njegova izjava kako osjeća veliku tugu gledajući posljednje neke izvedbe nogometnih velikana na Euru. A tu pogotovo misli na Modrića (38) i Ronalda (39) koji su u ozbiljnim godinama…

"Koje igrače gledam Euro s tugom? Rekao bih Tonija Kroosa, Luku Modrića i Cristiana Ronalda. Jer vjerujem da im je to posljednji EURO. I zato kažem tuga, jer igrače poput njih ne viđamo često. OK, u slučajevima Cristiana i Modrića, nogomet je bio dobar prema njima i dao im ponos da budu smatrani najboljima na svijetu u nekim trenucima", između ostalog je rekao Mourinho dodavši o 34-godišnjem Kroosu:

"Mislim da Kroos nije dobio dovoljno priznanja za to kakav je igrač. Za mene je on apsolutno nevjerojatan igrač".

Naravnom sve zavisi od toga kako će Njemačka proći na Euriu na kojem je domaćin. Sudeći po početku turnira nije nemoguće da odu do kraja na krilima upravo kirurški preciznog veznjaka Kroosa. 

     
       Standings provided by Sofascore     
Kopirati
Drag cursor here to close