široki se vratio

Musa: Vidjet ćemo tko je koga bolje skautirao

Sport / Nogomet | 19. 02. 2016. u 14:26 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega vratili su se u Bosnu i Hercegovinu s desetodnevnih priprema u Antalyji.

Širokobriježani su se pripremali u Turskoj za nastavak Premijer lige BiH i prvo kolo u kojem gostuju Željezničaru na ''Grbavici''. Trener ekipe Slaven Musa zadovoljan je obavljenim pripremama i činjenicom da su svi igrači spremni za nastavak sezone.

- Možemo biti zadovoljni uvjetima u Antalyji. Najbitnije je da su svi igrači zdravi. Sada ćemo se dobro odmoriti preko vikenda, a zatim nas očekuju detaljnije pripreme za meč protiv Željezničara – izjavio je Musa.

Željezničar i Široki su proveli deset dana priprema u Antalyji, smješteni su bili u istom hotelu, a stručni stožeri oba tima su imali priliku da dobro upoznaju prednosti i mane protivnika.

- Mi smo sportski prijatelji, tako da problema nije bilo. Oni su gledali nas, mi njih, a na kraju ćemo vidjeti tko je koga bolje skautirao. Očekujemo da napravimo dobar rezultat u sljedećem kolu, ali ne možete doći na ''Grbavicu'' i prijetiti Željezničaru – dodao je Musa.

Široki Brijeg je odigrao tri kontrolne utakmice u Antalyji, slavio je s 2:0 protiv kazahstanskog Shakhtera iz Karagandyja, remizirao 1:1 s danskim Odenseom, a poražen je od poljske Wisle Plock s 1:0.

Kopirati
Drag cursor here to close