Futsal turnir Mostar Premier kladionica

Na Futsal turniru u Mostaru večeras posljednje utakmice osmine finala

Zanimljivo je bilo u drugom ogledu večeri u kojemu je ekipa Restoran/Vinarija Pilač tek nakon izvođenja šesteraca svladala momčad K2 Pizza/Restoran Karla.
Sport / Nogomet | 17. 06. 2024. u 11:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Futsal turniru Mostar Premier kladionica sinoć su odigrane tri utakmice seniorskog dijela turnira. Plasman u drugo kolo izborile su ekipe TexPrint, Restoran/Vinarija Pilać i Caffe bar Đir.

U prvoj utakmici večeri momčad TexPrint uvjerljivo je porazila ekipu Sportskog centra Ćorkov Dolac s 10:3. Četiri pogotka postigao je Vinko Prusina, tri Robert Karačić, a po jedan Marko Džida, Drago Miličević i Antonio Pehar. U poraženom sastavu dvostruki strijelac bio je Stipe Aralo, a u listu strijelaca upisao se i Matej Pehar.

Zanimljivo je bilo u drugom ogledu večeri u kojemu je ekipa Restoran/Vinarija Pilač tek nakon izvođenja šesteraca svladala momčad K2 Pizza/Restoran Karla. Ivica Živkušić pogodio je za Restoran/Vinariju Pilač, dok je strijelac za K2 Pizza/Restoran Karla bio Marko Šunjić.

Uzbuđenja nije nedostajalo i u posljednjoj utakmici večeri. Caffe bar Đir uspio je pobijediti Caffe bar Las Palmas s 4:2. Golove za Đir postigli su Marin Suton 2, Vedad Salčin i Luka Cvitanović, a strijelci za Las Palmas bili su Lovro Kordić i Pero Pervan.

Večeras se igraju posljednje utakmice osmine finala u kojima igraju neki od favorita za osvajanje turnira.

Raspored, ponedjeljak, 17.6.2024.
19:30 Restoran, Vinarija Pilač – Caffe Label G&L Commerce Čapljina
20:30 Stolac – Punta Arenas
21:30 TexPrint – Caffe bar Đir
22:30 Centar 2 – Katarina Strickland pub

Kopirati
Drag cursor here to close