G.O.A.T.

Način na koji je Hoffenheim odao priznanje Kramariću istinski je hit

Na službenom Twitteru profilu Hoffenheim je objavio zanimljivu grafiku gdje su podijelili plakat filma "I am legend" i na tijelo glavnog glumca Willa Smitha nalijepili glavu Andreja Kramarića.
Sport / Nogomet | 24. 06. 2021. u 15:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je Hrvatska pobijedila Škotsku s 3:1 i plasirala se u osminu finala Europskog prvenstva 2020, stiglo je bezbroj reakcija na zrelu i kvalitetnu igru hrvatskih reprezentativaca.

Dakako, većina klubova za koje igraju hrvatski reprezentativci s radošću se pohvalila uspjehom svojih klupskih zvijezda.

Tako je njemački bundesligaš TSG Hoffenheim posvetio jednu objavu svom ponajboljem igraču, Andreju Kramariću.

Na službenom Twitteru profilu objavili su zanimljivu grafiku gdje su podijelili plakat filma "I am legend" i na tijelo glavnog glumca Willa Smitha nalijepili glavu hrvatskog napadača.

Također, na fotografiju su dodali natpis "G.O.A.T of Hoffenheim" prozvavši tako Kramarića najboljim igračem u povijesti njemačkog kluba.

To je, bez ikakve sumnje, veliko priznanje za hrvatskog napadača koji je prošle sezone zabio čak 20 golova u Bundesligi.

Iako je Krama u dosadašnjem dijelu Eura ostao samozatajan i nije previše oponašao način na koji prijeti vratarima u Bundesligi, u Hoffenheimu su očito više nego zadovoljni što ga imaju u svojim redovima.

Osim Kramarića, od igrača Hoffenheima u osmini finala su i Pavel Kadeřábek (Češka), Robert Skov (Danska), te austrijska trojka Christoph Baumgartner, Florian Grillitsch i Stefan Posch.

Kopirati
Drag cursor here to close