U znak podrške

Nakon prijetnji smrću navijači Liverpoola izabrali Lovrena za igrača mjeseca

"Ne mogu ignorirati činjenicu da mi je obitelj ugrožena. Ne mogu i neću to prihvatiti", odgovorio je Lovren, dijeleći uz poruku kopiju prijetnje koju je dobio preko društvenih mreža.
Sport / Nogomet | 02. 11. 2017. u 15:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  Foto: Facebook | Liverpool FC

Navijači Liverpoola uspjeli su u znak podrške izabrati Dejana Lovrena za klupskog igrača mjeseca listopada, nakon što je defanzivac preko društvenih mreža dobio prijetnje smrću njemu i njegovoj obitelji.

Lovren se susreo s teškim kritikama zbog njegovog lošeg nastupa u gostima kod Tottenhama 22. listopada, kada je Liverpool poražen rezultatom 1:4. Poslije toga je dobio prijetnje smrću, o čemu je Lovren obavijestio javnost, javlja Anadolija.

"Ne mogu ignorirati činjenicu da mi je obitelj ugrožena. Ne mogu i neću to prihvatiti", odgovorio je Lovren, dijeleći uz poruku kopiju prijetnje koju je dobio preko društvenih mreža.

To je bio signal za navijače Liverpoola, koji su preko Twittera pozvali sve ljubitelje "redsa" da u izboru za klupskog igrača mjeseca glasuju za Lovrena i postigli su cilj.

Nakon što je glasovanje završeno, Lovren je osvojio 33 posto glasova, kao i drugoplasirani Mohamed Salaha, dok je treći Philippe Coutinho s devet posto. 

Kopirati
Drag cursor here to close