Šok i strah

Nakon utakmice opljačkan David Neres

U jednom trenutku je nekoliko razbojnika jednostavno zaskočilo njihov kombi i razbilo staklo, a potom su u Neresa uperili pištolj i oteli mu sat koji je nosio.
Sport / Nogomet | 01. 09. 2024. u 10:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mogli bismo reći idealan početak. Za novog igrača Napolija Davida Neresa koji je ne tako davno prešao iz Benfice. Brazilca smo na terenu vidjeli u susretu protiv Bologne, Napoli je bio loš pa se njegova igra nije previše komentirala. Protiv Parme je u 96. minuti asistirao za slavlje Napolija 2:1.

Napoli je gubio do 92. minute, a na kraju slavio s 2:1. Neres je u igru ušao u 69. minuti i kasnije upisao ključnu asistenciju. Slavlje nakon pobjede je vrlo brzo palo u drugi plan. Šok i strah su ostali u prvom. Naime, Neres je bio u kombiju koji je suprugu i njega prevozio do hotela.

U jednom trenutku je nekoliko razbojnika jednostavno zaskočilo njihov kombi i razbilo staklo, a potom su u Neresa uperili pištolj i oteli mu sat koji je nosio. Razbojnici su u istom trenu nestali na motorima, a Neres je pljačku prijavio policiji koja ga je otpratila do hotela gdje su ga već čekali navijači koji su htjeli autogram, no on nije imao snage za druženje nakon svega. Supruga je nakon svega uspjela objaviti na Instagramu što se događalo.

"David bi se želio ispričati navijačima koji su ga čekali vani. Kad smo nakon utakmice pokušavali napustiti stadion, dvojica muškaraca na motociklu uništila su mu automobil i opljačkala ga uz prijetnju oružjem."

Krilni napadač ima i osam nastupa za Brazil s kojim je 2019. osvojio Copa Americu. Za Benficu je u 83 nastupa upisao 17 golova i 26 asistencija, a sada je u Napoliju sjajno krenuo s posluživanjem igrača i u dvije utakmice upisao dvije asistencije.

Kopirati
Drag cursor here to close