Skupine C i D

Nastavlja se borba za nokaut fazu

Natjecanje se nastavlja večeras od 19.45 sati. Na programu su dva susreta kadetskog turnira (Centar2 - Orlac/Raštani, Bijelo Polje - Bijeli brijeg), te tri susreta seniorskog turnira (Jasenica - Polog, Rodoč - Ulog/Brdo, Žito - Balinovac).
Sport / Nogomet | 18. 07. 2024. u 13:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nastavljaju se uzbuđenja na ovogodišnjem izdanju Lige mjesnih zajednica. Kao i večer ranije, opet su strijelci bili itekako raspoloženi. Ovdje treba dodati i podatak da je odigrana i jedna utakmica u konkurenciji kadeta.

Kada su u pitanju seniori, Bijeli brijeg i Jasenica su slavili sigurne i uvjerljive pobjede, dok je duel Kruševa i Cima završen bez pobjednika. Naravno radilo se o susretima skupina C i D. Susrete je u srijedu s tribina pratio veliki broj gledatelja a postignuti su rezultati:

Rezultati (srijeda 17. 7):
Kadeti: RUDNIK - BALINOVAC 4:4 (7:6 p.p.)
(Emanuel Primorac 4 ;David Križanović 3 ,Luka Bogdan)

Seniori:

POLOG - BIJELI BRIJEG. 1:4
(Zoran Pehar, Luka Pehar 2, Ivan Sušac 2)

JASENICA - ULOG/BROD 5:0
(Petar Miličević 2,Boris Vukša 2,Mile Galić)

KRUŠEVO - CIM 1:1
(Radoslav Mandić; Marin Vranjić)

U Cimu inače imamo priliku pratiti uzbudljive utakmice. Veliki broj gledatelja do sada je svjedočio nekim napetim utakmicama, tako da će borba za mjesta koja vode u nokaut fazu biti jako izjednačena. Natjecanje se nastavlja večeras od 19.45 sati. Na programu su dva susreta kadetskog turnira (Centar2 - Orlac/Raštani, Bijelo Polje - Bijeli brijeg), te tri susreta seniorskog turnira (Jasenica - Polog, Rodoč - Ulog/Brdo, Žito - Balinovac).

Kopirati
Drag cursor here to close